Overige modules

Voor facilitair professionals biedt het Building Insight platform de mogelijkheid om alle ruimtecondities in één overzichtelijk dashboard te kunnen analyseren. Naast de CO2-waardes zijn er ook andere ruimtecondities inzichtelijk te maken, denk hierbij aan temperatuur, luchtvochtigheid en bezetting. Tevens kan data beschikbaar worden gesteld voor gerichte verbeteringen van ventilatiesystemen. Dit kunnen specialisten van Unica zijn, maar ook andere partijen kunnen toegang krijgen tot het open dataplatform.

Building Insight is toepasbaar voor allerlei gebouwen zoals; kantoren, scholen, hotels, musea, kantoren, scholen, ziekenhuizen, retail en industrie.  

Building Insight

Het digitale platform ‘Building Insight’ is een open dataplatform dat alle relevante data uit gebouwbeheersystemen, sensoren, slimme meters, toegangssystemen, weersvoorspellingen en apps van smartphones verzamelt. Met overzichtelijke dashboards en realtime modellen kan worden ingespeeld op te verwachten veranderingen in het gebruik en is comfortabeler, efficiënter en veiliger gebouwbeheer mogelijk. 

Building Insight is een oplossing van het Unica Innovation Center, een strategische divisie van technisch dienstverlener Unica