Module Air

De module Air is een van de eerste concrete toepassingen die ontwikkeld is voor Building Insight. Met deze module wordt inzicht gegeven in de luchtkwaliteit van een ruimte. De CO2-waarde wordt daarvoor als indicator gebruikt. Door de QR-code van Building Insight | Air te scannen, ziet een gebruiker direct de actuele CO2-waarde en kan een melding worden ingesteld als de waardes boven een drempelniveau komen. Facilitair beheerders krijgen de beschikking over een dashboard met een overzicht en trends van de luchtkwaliteit in alle ruimtes die zij in beheer hebben.  

Stick, scan & go

Het plaatsen van de sensor aan de wand is binnen een minuut gedaan. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Na de eenvoudige configuratie wordt automatisch het draadloze netwerk van KPN geactiveerd en ben je met jouw smartphone met Building Insight | Air verbonden.

Geen installatie nodig

Er hoeft zowel geen hardware als software geïnstalleerd te worden. De hardware plak je aan de wand, is volledig draadloos en de app die je gebruikt is webbased. Je hoeft dus geen speciale app te downloaden op jouw smartphone.

Uitbreidbaar

Voor facilitair professionals is het systeem uit te breiden. Het Building Insight platform biedt de mogelijkheid om alle ruimtecondities in één overzichtelijk dashboard te kunnen analyseren. Ook kan de data beschikbaar worden gesteld voor gerichte verbeteringen van ventilatiesystemen. Dit kunnen specialisten van Unica zijn, maar ook andere partijen kunnen toegang krijgen.

Vrijblijvende demo

Building Insight | Air uitproberen?

Met een demo account is het mogelijk om het management dashboard uit te proberen. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar buildinginsight@unica.nl. Vervolgens sturen wij inloggegevens voor het demo account per mail.