Verbeter gericht de luchtkwaliteit en het binnenklimaat van jouw gebouw met Air

Hoe gezond is het binnenklimaat binnen mijn gebouw? Hoe meet ik de luchtkwaliteit binnen dit bedrijfspand? En waarom hebben mensen vaak last van concentratieproblemen?

Als gebouweigenaar of gebouwbeheerder heb je jezelf vast wel eens vragen gesteld over het binnenklimaat of de luchtkwaliteit binnen jouw gebouw. Een goede luchtkwaliteit zorgt immers voor beter presterende werknemers en verhoogt comfort op de werkvloer. De Air module biedt een duidelijk overzicht en advies over wat je kunt doen.

Ontdek nu de inzichten die Building Insight | Air jou geeft.  

Vraag direct een offerte aan

Waarschuwingen bij hoge CO2 waardes, een verbeterde luchtkwaliteit en een gezond binnenklimaat met Air

De verschillende modules van Building Insight geven jou inzichten in de data uit bronnen in en rondom jouw gebouw. De module Air focust op de kwaliteit van de lucht en het binnenklimaat en de effecten hiervan op de gebouwgebruikers. Met deze module krijg jij volledige inzage in de gezondheid van kantoren en ruimtes. 

Dat betekent het volgende in de praktijk

 

Transparantie

Air maakt desgewenst luchtkwaliteit zichtbaar voor alle gebouwgebruikers, in elke ruimte. Scan de QR-code en je weet precies waar je aan toe bent wat betreft het binnenklimaat.

Meldingen

Met deze module ontvang je direct een melding via SMS wanneer grenswaarden overschreden worden. Bijvoorbeeld door een hoge piek in het CO2-gehalte. 

 

Realtime inzicht

 

Geen momentopname, maar realtime inzicht in de waardes (bijvoorbeeld aerosolen, luchtvochtigheid, temperatuur, CO2) in een ruimte. Facilitaire professionals kunnen bovendien in realtime de kwaliteit monitoren van alle ruimtes. 

 

Gericht acteren

Investeer onderbouwd in ventilatie en klimaat en neem direct maatregelen bij slechte luchtkwaliteit. De inzichten zijn gekoppeld aan uit  te voeren acties en de juiste expertise kan direct aangehaakt worden. 

 

Wat zeggen onze gebruikers van deze module?

“Adequaat reageren op basis van data”, dat is wat Air voor Marco König, directeur van daltonschool De Kleine Wereld, betekent. Leraren kunnen continu de stand van zaken bijhouden en krijgen zelfs een SMS bij een plotselinge stijging van het CO2-gehalte. Bovendien krijgt facilitair personeel inzicht in alle luchtkwaliteits gegevens. Building Insight | Air geeft hen daarmee de mogelijkheid om het klimaat per ruimte gericht te verbeteren en, waar nodig, te werken aan structurele oplossingen.

Directeur Evert Leideman van DeltaWonen wijst juist op de eenvoud van het systeem: “Het is een klein kastje met een QR code erop. Daar houd je je telefoon voor met de camera geopend, waarop je naar een site gaat waar je direct de waardes van die ruimte af kunt lezen. Daardoor weten gebruikers of het verantwoord is om in die ruimte te zijn of niet.” Air geeft DeltaWonen volgens de directeur heel veel rust en geeft vertrouwen en veiligheid aan onze medewerkers.

Combineer de inzichten van verschillende modules en krijg een totaaloverzicht

De module Air geeft belangrijke inzichten over de luchtkwaliteit binnen jouw gebouw. Door de module te combineren met onze andere modules kun je belangrijke verbanden leggen en een nog duidelijker beeld vormen van de status en en rond jouw gebouw.

Daarnaast halen wij zo veel mogelijk data uit elke databron. Zo kan data uit klimaatsensoren gebruikt worden om inzicht te geven in de luchtkwaliteit, maar ook om potentiële besparingen in te schatten. Combineer inzichten, bekijk onze modules

Wil jij ook de voordelen en het inzicht dat Air geeft?