Efficiënt gebruik van laadpalen rond jouw gebouw realiseer jij met de Mobility module

Hoe krijg ik meer inzicht in het gebruik van mijn laadpalen? Kan ik een overzicht krijgen van de bezetting van mijn laadpalen? En is er een manier om controle te krijgen over storingen en laadsnelheden?

Wanneer je buiten jouw kantoor, ziekenhuis of ander bedrijfspand laadpalen hebt geïnstalleerd, zit je als beheerder of eigenaar waarschijnlijk met dezelfde vragen. Met de snelle toename in het gebruik van elektrische auto’s worden deze vragen steeds belangrijker en complexer. Onze module Mobility geeft jou het inzicht dat je zoekt als het gaat om parkeerplekken met laadaansluitingen. Zo maak je de juiste keuzes in jouw laadpalen strategie.  

Ontdek de inzichten die Mobility jou biedt. 

Vraag direct een offerte aan

Slimme laadpalen, meldingen bij storingen en inzicht in beschikbaarheid

Slimme laadpalen, meldingen bij storingen en inzicht in beschikbaarheid: het kan met Mobility Building Insight biedt gebruikers met haar verschillende modules inzicht in verschillende aspecten in en rondom een gebouw. Mobility biedt inzicht in het gebruik van laadpalen. Belangrijk, want het gebruik van elektrische auto’s én fietsen neemt razendsnel toe. Zo ook de vraag naar parkeerplekken en stallingen met laadaansluitingen. 

Wat betekent het gebruik van Mobility in de praktijk?

Één overzicht voor alle laadpalen

Met Mobility krijg je een dashboard met een overzicht van alle laadpalen, van alle merken. Daardoor kun jij in één oogopslag zien wat de situatie is. 

Meldingen

Ontvang meldingen bij storingen, volle auto’s en auto’s die onnodig lang blijven staan. Altijd op de hoogte van problemen, zodat je snel kunt reageren. 

Duidelijk inzicht in bezetting

Binnen het dashboard van Mobility krijg je duidelijk inzicht in de bezettingsgraden van je laadpalen. Zo weet jij wanneer er geen ruimte meer is en wat de drukke momenten zijn, met meer toegankelijkheid als resultaat.

Geen onnodige kosten

Met Mobility bespaar jij kosten. Geen onnodige investeringen in extra laadpalen en door een efficiënt energiegebruik is er sommige gevallen geen grotere aansluiting nodig . 

 

Ben jij ook geïnteresseerd in de voordelen van Mobility voor jouw gebouw?

Neem contact op voor meer informatie
Usecases
Air Insight

Erasmus MC heeft ruimtegebruik geoptimaliseerd met Building Insight

Tijdens de corona pandemie werd langzaamaan duidelijk dat luchtkwaliteit binnen ruimtes een rol speelt in de verspreiding van het Covid-19. Zorginstellingen zoals het Erasmus MC te Rotterdam namen maatregelen om een hoge luchtkwaliteit te garanderen.

Maar hoe kan een instelling technische informatie over de luchtkwaliteit eenvoudig uitlezen en gebruiken? En hoe kunnen ze de gebruikers op de hoogte houden? Building Insight biedt de oplossing!

Erasmus MC

Het Fashion For Good museum wordt het duurzaamste monumentale gebouw in Nederland

De weg naar het duurzaamste monumentale pand van Nederland. Het Fashion for Good museum gaat ervoor! Lees in deze case alles over onze bijdrage.

Fashion for Good