Ontdek hoe gebruikers jouw gebouw ervaren en onderneem gericht actie met Feedback

Wat vinden mensen van de geur en het licht binnen jouw bedrijfspand? Hoe wordt de temperatuur en hygiëne van de ruimtes ervaren? En kun je nog verbeteringsslagen maken in de kwaliteit van je koffie?

Als gebouweigenaar of gebouwbeheerder wil je natuurlijk alles uit je gebouw halen om de beleving en het comfort van je gebruikers te optimaliseren. Maar hoe weet je wat zij zoeken, willen of vinden? Kortom: hoe meet je de tevredenheid van jouw gebouwgebruikers?  

Tevreden gebouwgebruikers, minder schade en verspilling en een duidelijk overzicht met Feedback

Als vastgoedmanager, facility manager, gebouwbeheerder of gebouweigenaar wil je de techniek binnen jouw vastgoed graag volledig op orde hebben. Vaak wordt daarbij vergeten dat technologie in dienst moet staan van de mensen die het gebouw gebruiken. Daarom is het belangrijk om de ervaring van jouw gebouwgebruikers goed in beeld te brengen, zodat je jouw technologie daarop aan kunt passen. Feedback helpt je om deze ervaringen in beeld te brengen en jou waardevolle inzichten te geven.

Het resultaat?

  • Verbeterde gebruikerstevredenheid;
  • Minder klachten;
  • Optimale beleving van gebruikers;
  • Voorkomen van schade en verspilling;
  • Een vermindering van energiekosten;
  • Een onafhankelijke rapportage van de geleverde kwaliteit. 

Met Building Insight meet jij de tevredenheid van jouw gebouwgebruikers op elk relevant gebied

De module Feedback draait volledig om de mens; de gebruiker van jouw gebouw. Niets is zo belangrijk als de tevredenheid, gezondheid en veiligheid van deze gebruikers, of het nu klanten of medewerkers zijn. Daarom haalt de module Feedback de subjectieve beleving van mensen op. Bepaal zelf welke feedback jij wilt ontvangen van de eindgebruiker, zodat jij de gewenste inzichten krijgt.

Hoe werkt dat in de praktijk?
Gebruikers kunnen anoniem een QR-code scannen die hen leidt naar een webapp, waardoor zij direct, zonder een app te downloaden, feedback kunnen geven op relevante zaken. Zaken die jij zelf gekozen hebt. Denk aan:

  • Temperatuur
  • Wifi
  • Luchtvochtigheid
  • Kantine of koffie

De feedback ontvang jij vervolgens in het actuele totaaloverzicht in je dashboard. Bovendien kan je in combinatie met de Air module direct zien wat de daadwerkelijke (klimaat)condities waren van de ruimte. Wanneer er feedback gegeven wordt over de temperatuur, weet jij daardoor wat de temperatuur in die ruimte was op dat moment. Op die manier helpt Feedback jou om bij het ondernemen van gerichte acties. 

Combineer de module Feedback met ander modules en ontdek de kracht van Building Insight

Alle feedback die je met deze module krijgt, is direct te correleren aan data uit andere modules. Heb jij bijvoorbeeld ook de module Air en komen er klachten binnen over het klimaat, dan weet jij direct waar dat is en wat het achterliggende probleem is. En ook andersom: wat is het effect van luchtkwaliteit op de tevredenheid van gebouwgebruikers? En kun jij energie besparen door de verwarming van je pand aan te sturen op basis van feedback? Het combineren van modules is dan ook de kracht van Building Insight. Bekijk al onze modules.

Ben jij op zoek naar de beste modules voor jouw gebouw? Lees hier meer over.

Usecases
Air Insight

Erasmus MC heeft ruimtegebruik geoptimaliseerd met Building Insight

Tijdens de corona pandemie werd langzaamaan duidelijk dat luchtkwaliteit binnen ruimtes een rol speelt in de verspreiding van het Covid-19. Zorginstellingen zoals het Erasmus MC te Rotterdam namen maatregelen om een hoge luchtkwaliteit te garanderen.

Maar hoe kan een instelling technische informatie over de luchtkwaliteit eenvoudig uitlezen en gebruiken? En hoe kunnen ze de gebruikers op de hoogte houden? Building Insight biedt de oplossing!

Erasmus MC

Het Fashion For Good museum wordt het duurzaamste monumentale gebouw in Nederland

De weg naar het duurzaamste monumentale pand van Nederland. Het Fashion for Good museum gaat ervoor! Lees in deze case alles over onze bijdrage.

Fashion for Good