Voor wie en voor welke gebouwen biedt Building Insight kansen?

Gebouwen worden steeds moderner en beschikken over technieken die meer en meer data opleveren. Die data biedt kansen voor de optimalisatie van het gebouw, maar dit is vaak lastig te realiseren voor beheerders. Het overzicht en de samenhang tussen technieken, het gebouw en de mens mist. Met Building Insight zet jij de mens weer op de voorgrond en optimaliseer je jouw gebouwen en systemen.  

Verlies van kostbare tijd in gebouwbeheer door losse systemen

Wij mensen verwachten steeds meer op het gebied van comfort, beleving, duurzaamheid, kwaliteit en gezondheid. Het gebouw hoort zich hierin aan te passen aan de mens en niet andersom.

Het probleem? In veel gebouwen is sprake van losse, geïsoleerde systemen die data leveren, maar weinig inzicht en gemak bieden. Een goed overzicht van de status, performance en kosten is er vaak niet. Dat heeft gevolgen voor het beheer en de prestaties van het gebouw, maar vooral voor de beleving van de gebruiker.   

Efficiënt gebouwbeheer met Building Insight

Wil jij jouw kostbare tijd niet meer verspillen en echt stappen maken in jouw gebouwbeheer? Als digitaal dataplatform biedt Building Insight de oplossing: alle data, van alle systemen, inzichtelijk samengebracht in één overzicht. Met dit inzicht is het mogelijk om het gebouw op een gefundeerde manier te verbeteren.

Building Insight biedt daarmee:

  • Één oplossing voor alle systemen en een overzichtelijk dashboard;
  • Inzicht in relevante thema’s zoals energie, temperatuur, ventilatie, water en bezetting;
  • Ondersteuning door specialisten;
  • Een platform dat continu in ontwikkeling is, altijd aansluit op relevante ontwikkelingen, veranderingen in wet en regelgeving en ondersteuning biedt door échte specialisten.

Voor elk gebouw een passende oplossing met Building Insight

Krijg grip op kosten en de tools om optimalisaties te realiseren met Building Insight. Met ons platform bouwen we een digitale schil om het gebouw. We koppelen met onze verschillende modules relevante bestaande en nieuwe databronnen, waardoor logische inzichten ontstaan. Dat resulteert bijvoorbeeld in lagere energiekosten, een veilig binnenklimaat en efficiënt ruimtegebruik. Hieronder vind je voorbeelden van wat de Building Insight modules voor verschillende gebouwen kunnen betekenen. 

Benieuwd naar onze verschillende modules?

Bekijk de modules
Usecases
Air Insight

Erasmus MC heeft ruimtegebruik geoptimaliseerd met Building Insight

Tijdens de corona pandemie werd langzaamaan duidelijk dat luchtkwaliteit binnen ruimtes een rol speelt in de verspreiding van het Covid-19. Zorginstellingen zoals het Erasmus MC te Rotterdam namen maatregelen om een hoge luchtkwaliteit te garanderen.

Maar hoe kan een instelling technische informatie over de luchtkwaliteit eenvoudig uitlezen en gebruiken? En hoe kunnen ze de gebruikers op de hoogte houden? Building Insight biedt de oplossing!

Erasmus MC

Het Fashion For Good museum wordt het duurzaamste monumentale gebouw in Nederland

De weg naar het duurzaamste monumentale pand van Nederland. Het Fashion for Good museum gaat ervoor! Lees in deze case alles over onze bijdrage.

Fashion for Good