Detecteer lekkages en voorkom drinkwater risico’s en verspilling met de module Water

Wat is het dagelijks waterverbruik binnen mijn kantoorpand? Hoe draag ik bij aan de legionella preventie binnen mijn bedrijfspanden? En waarom is het waterverbruik binnen dit ziekenhuis ineens zo hoog?

Het zijn vragen die je als gebouweigenaar of -beheerder jezelf vast wel eens gesteld hebt. Vaak beschik je niet over de juiste, inzichtelijke data om antwoord te krijgen op deze vragen. Gelukkig kan dat anders. Met Water module van Building Insight zijn deze vragen verleden tijd!

Ontdek het inzicht dat Building Insight | Water jou kan bieden


Vraag direct een offerte aan

Verminderd waterverbruik, risico detectie en lekkage meldingen: alle inzicht in het waterverbruik


Met de modules van Building Insight geven wij jou het inzicht in jouw eigen gebouw, zodat jij gericht kunt handelen. Building Insight | Water focust op het waterverbruik, de veiligheid van drinkwater en het detecteren van lekkages. Meterstanden worden automatisch uitgelezen en doorgegeven, zodat jij de meters niet jaarlijks handmatig na hoeft te lopen.

Wat betekent dat in de praktijk?

Meterstanden automatisch uitlezen

Meterstanden worden automatisch uitgelezen en doorgegeven, zodat jij de meters niet jaarlijks handmatig na hoeft te lopen


Legionella detectie

Vervuiling en risico op bijvoorbeeld legionella wordt direct zichtbaar. Op die manier kunnen we risico’s herkennen en verkleinen. Cruciaal in bijvoorbeeld verzorgingshuizen

Bespaar op kosten

Eventuele lekkages en/of incidenten als een defect toilet worden direct gedetecteerd en kunnen daardoor snel opgelost worden. Dat kan veel (onverwachte) kosten schelen.


Eenvoudig verduurzamen

Weet precies waar en wanneer het waterverbruik naartoe gaat en ontdek afwijkend verbruik zoals een niet dichtgedraaide kraan op tijd, zodat je niet onnodig water verspilt.

Usecases
Air Insight

Erasmus MC heeft ruimtegebruik geoptimaliseerd met Building Insight

Tijdens de corona pandemie werd langzaamaan duidelijk dat luchtkwaliteit binnen ruimtes een rol speelt in de verspreiding van het Covid-19. Zorginstellingen zoals het Erasmus MC te Rotterdam namen maatregelen om een hoge luchtkwaliteit te garanderen.

Maar hoe kan een instelling technische informatie over de luchtkwaliteit eenvoudig uitlezen en gebruiken? En hoe kunnen ze de gebruikers op de hoogte houden? Building Insight biedt de oplossing!

Erasmus MC

Het Fashion For Good museum wordt het duurzaamste monumentale gebouw in Nederland

De weg naar het duurzaamste monumentale pand van Nederland. Het Fashion for Good museum gaat ervoor! Lees in deze case alles over onze bijdrage.

Fashion for Good